Belediye, Kadir Gecesi’nde 40 Bin Kandil Simidi ikram etti

11 Haziran 2018 Pazartesi

Çorum Belediyesi Kadir Gecesi dolayısıyla Çorum’daki bütün camilerde 40 bin paket kandil simidi dağıttı.

Belediye Başkanı Zeki Gül, Kadir Gecesini Hıdırlık Camii’nde idrak etti.  Başkan Gül, teravih namazı sonrasında vatandaşlara Çorum Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası’nda üretilen kandil simitlerinden ikram etti.

Başkan Gül, “Rahmet kapılarının açıldığı, gönüllerimizin ve ellerimizin dualarla semaya uzandığı bu mübarek gecenin bereketinden nasiplenmek ve mutlulukla Ramazan Bayramı’na ulaşmayı Allah’tan temenni ediyorum. Hemşehrilerimizin ve tüm İslam âleminin bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Foto Galeri

Belediye, Kadir Gecesi’nde 40 Bin Kandil Simidi ikram etti Belediye, Kadir Gecesi’nde 40 Bin Kandil Simidi ikram etti Belediye, Kadir Gecesi’nde 40 Bin Kandil Simidi ikram etti Belediye, Kadir Gecesi’nde 40 Bin Kandil Simidi ikram etti Belediye, Kadir Gecesi’nde 40 Bin Kandil Simidi ikram etti Belediye, Kadir Gecesi’nde 40 Bin Kandil Simidi ikram etti Belediye, Kadir Gecesi’nde 40 Bin Kandil Simidi ikram etti