Belediye, Hürriyet Parkı’nı yenileyecek

21 Ocak 2016 Perşembe

Çorum Belediyesi, şehrin en eski parkları arasında yer alan Hürriyet Parkı`nı yenilecek. Parkın yenilenmesi için proje hazırlıkları devam ediyor. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de parkta incelemelerde bulundu.

Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, Park ve Bahçeler Müdürü Eyüp Aytekin ve mimar Sebile Eker ile birlikte parkta yapılacak çalışmalarla ilgili bilgiler alan Muzaffer Külcü, Hürriyet Parkı`nın mevcut haliyle ihtiyaca cevap veremez hale geldiğini ve yapacakları çalışmalardan sonra şehrin modern bir parka kavuşacağını vurguladı.

Külcü, proje çalışmalarının tamamlanmasından hemen sonra parkın yenileme çalışmalarının başlayacağını sözlerine ekledi.