Belediye hizmet binasında yoğun temizlik çalışması

16 Kasım 2020 Pazartesi

Genel temizlik ve Korona virüse karşı yayılmayı önleyici tedbir çalışmaları kapsamında, Belediye hizmet binasında detaylı bir şekilde dezenfekte ve temizlik çalışması yapıldı.

Belediyemiz, düzenli olarak şehir genelinde yürüttüğü temizlik ve dezenfekte çalışmalarını pandemi sonrası arttırdı. Koronavirüs’e karşı yayılmayı önleyici tedbir çalışmaları kapsamında şehir genelinde olduğu gibi, halkın yoğun olarak kullandığı alanlarda temizlik çalışması yapan belediye, virüse karşı tedbirleri artırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Çorum Belediyesi hizmet binası içerisinde tüm odalarda temizlik çalışması ve dezenfekte çalışması yapan belediye, halkın yoğun olarak kullandığı koltuk, kapı, numaratör gibi eşyaları detaylı yıkama ile temizlendi. Her zaman halk sağlığını ön plana aldıklarını belirten Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın “Çorum Belediyesi olarak düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz dezenfekte ve temizlik çalışmalarımıza her alanda devam ediyoruz. Bu çalışmalarımıza, Korona virüs sonrası çok daha fazla arttırdık. Halkımıza hizmet verdiğimiz belediye hizmet binamızı herhangi bir olumsuz durumun yaşanmaması için önlem amaçlı detaylı bir şekilde temizledik. Hemşehrilerimizin sağlığı her şeyden önemli” dedi.

Foto Galeri