31°C az bulutlu

31°C az bulutlu

Belediye  Erbaa ile rövanşa çıkıyor.

Belediye Erbaa ile rövanşa çıkıyor.

17 Nisan 2010 Cumartesi

İki hafta önce Erbaa`da yapılan hazırlık maçında rakibi Erbaayı saha ve seyircisin önünde Osman Gıdık`ın attığı golle 1-0 mağlup edip terfi maçları öncesinde olumlu sinyaller veren Belediyespor bu maçın rövanşında yarın Dr.Turhan Kılıçcıoğlu stadında saat 13:00 da karşı karşıya gelecek.

Çorum Belediyespor daha öncede Amasya 1.Amatör Küme Futbol takımlarından 2009-2010 Amasya Şampiyonu Amasya Üniversitesi ile yapmış Çorum`da oynanan hazırlık maçında güçlü rakibini 3-2 mağlup etmişti.

Çorum Belediyespor Kulübü Başkanı Zeki Gül, Çorum şampiyonu olarak sezon başında hedefledikleri ilk hedefe ulaştıklarını bundan sonraki hedeflerinin ise mutlak 3.lig`e çıkmak olduğunu söyledi.

Bugüne kadar oynadıkları iki hazırlık maçında komşu illerin şampiyon takımlarını yenip güçlerini gördüklerini belirten Zeki Gül, ilk maçta 1-0 mağlup ettikleri rakiplerini yarında oynayacakları hazırlık maçında da mağlup edip hazırlık maçlarında alınan galibiyet serisine devam edeceklerini ifade etti.

Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Kulübü Başkanı Zeki Gül, Çorumluları Erbaa maçına davet etti.

Çorumspor`un bu hafta deplasmanda Tokatsporla oynayacağını hatırlatan Zeki Gül, Çorumlu futbol severlerin bu güzel bahar günlerinde futbol zevkinden mahkum kalmamaları için Çorum Belediyespor ile Erbaaspor arasında oynanacak maça gelip kendilerini destekleyebileceklerini söyledi.

Gül, hedeflerinin mutlak 3.lige çıkmak olduğunun altını çizerek ” Tüm başarıların altında ekip ruhunu yatıyor. Futbolda taraftarda ekibin en önemli parçasıdır. Hemşehrilerimizin 3.lige çıkma yolunda bizlere gerekli desteği vereceğine yürekten inanıyor pazar günüde kendilerini Dr.Turhan Kılıçcıoğlu stadına bekliyoruz”; dedi.