Belediye’den Hamit Camii’ne5 yıldızlı abdesthane ve tuvalet

14 Aralık 2015 Pazartesi

Çorum Belediyesi, şehir genelinde birçok caminin abdesthane ve tuvaletlerini yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Hamit Camii`nde başlatılan yenileme çalışmaları tamamlandı. Caminin abdesthane ve tuvaletleri baştan aşağı yenilenerek cami cemaatinin hizmetine sunuldu.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Hamit Camii`nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Tamamlanan cami tuvaletleri ve abdesthanesini gezen Başkan Külcü, Belediye tarafından yapılan çalışmalarda camilerin abdesthane ve tuvaletlerini yenilediklerini söyledi.

Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Yabacıoğlu ve Alper Zahir, Fen İşleri Müdürü Mikdat Yıldırım ile birlikte Hamit Camii abdesthane ve tuvaletlerini gezen Başkan Külcü, camilerin ümmetin yerleri olduğunu ve şehirdeki tüm camilerin eksiğini gidermek için çalıştıklarını söyledi.

Daha önce çalışma yaptıkları camiler gibi Hamit Camii abdesthane ve tuvaletlerinin de 5 yıldızlı konfora sahip olduğunu belirten Külcü, “İnsanımıza faydalı eserler bırakmaya çalışıyoruz. Daha iyi, daha güzel hizmetler yapmak için daha çok çalışacağız. Şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun.”; dedi.

Başkan Külcü`ye Hamit Camii imamı Gazi Hoş da gezisi sırasına eşlik etti.