20°C parçalı az bulutlu

20°C parçalı az bulutlu

Belediye’den Fatih Erdin’e ödül töreni

31 Ekim 2018 Çarşamba

Dünya Güreş Şampiyonasında Dünya ikincisi olan Çorumlu Güreşçi Fatih Erdin için karşılama ve Çorum Belediye Binası önünde ödül töreni düzenlenecek.

Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de düzenlenen dünya şampiyonasında serbest stil 86 kiloda ikinci olarak ülkemize gümüş madalya getiren Çorum Belediyespor Kulübü güreşçisi Fatih Erdin için 1 Kasım 2018 Perşembe günü saat 10.30’da Anitta Otel önünde karşılanarak İnönü Caddesi’nde hemşehrilerimizi selamladıktan sonra Saat:11.00’da Çorum Belediye Binası önünde ödül töreni düzenlenecek.