Belediye’den “Aile Eğitimi Projesi”

28 Kasım 2017 Salı

Çorum Belediyesi Aile Eğitim Merkezi ve İsmail Kakaç İlkokulu tarafından ortaklaşa düzenlenen “Aile Eğitimi Projesi” devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl 20 yıl ve iki ayrı grupla öfke kontrol yöntemleri konulu çalışmayı gerçekleştirdiklerini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, bu sene ise 9 Kasım’da başlattıkları eğitimlerin 8 hafta süreceğini kaydetti.

İsmail Kakaç İlkokulunda gerçekleştirilen seminerler Çorum Belediyesi Sosyal Hizmet Uzmanı Abdulkadir Karabulut tarafından veriliyor.