Belediye’de birimler arası voleybol turnuvası başlıyor

3 Aralık 2015 Perşembe

Çorum Belediyesi, birimler arası voleybol turnuvası 9 Aralık`ta başlıyor. Turnuvaya katılan takım temsilcilerinin de hazır bulunduğu toplantıda Belediye Başkan Yardımcısı ve organizasyon komitesi başkanı Zeki Gül, turnuva hakkında bilgiler verdi.

Belediyede çalışan işçi, memur, müdür ve diğer tüm personelin birbiriyle kaynaşmaları ve motivasyonunun artırılması için sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler düzenlediklerini ve bunun da faydalı olduğunu belirten Zeki Gül, “Bu tür etkinlikler iş verimini de olumlu yönde etkilemektedir. Sportif etkinlikler personelimize sağlıklı yaşama alışkanlığı kazandırılması konusunda da çok önemli olmaktadır. Turnuvaya 18 takım ve 185 sporcu katılmaktadır. Buhara Kültür Merkezi spor salonunda yapılacak müsabakalar sonucunda dereceye girenlere madalya ve çeşitli ödüller de verilecek”; dedi.Gül, ayrıca turnuvaya katılan tüm takımlara ve sporculara başarılar diledi.

Kura çekimi ve turnuvanın tanıtım toplantısında ayrıca organizasyon komitesinde yer alan Spor İşleri Müdürü Nadir Solak, Strateji Geliştirme Müdürü Ömer Maz, Ulaşım Hizmetleri Müdürü Lütfullah Şirin, Voleybol İl Temsilcisi Mahmut Uysal ile takım temsilcileri de hazır bulundu.