Belediye, çevreyolunda düzenleye yapıyor

29 Mayıs 2017 Pazartesi

Belediyemiz, çevreyolunu araç trafiği açısından daha güvenli hale getirmek için çalışma başlattı.

Şehirlerarası Otobüs Terminali ile başlattığı yan yol ve yeşil bant çalışmasını Prof. Dr. Necmettin Erbakan Caddesi’nin çevreyoluna bağlandığı kısımdan başlayarak yan yol çalışmalarına zemin kazısı olarak başladık dedi.

Çevreyolu kenarında 8 metre yeşil bant ve gidiş-geliş 12 metre genişliğinde olacak yolun ilk etabını İskilip Kavşağına kadar yapacağız. İkinci etap da ise Pazartesi Pazarı’na kadar çalışmamızı tamamlayacağız. Yapılan yolarda gerekli alt yapı işlerinin tamamlanmasının hemen ardından asfalt çalışmalarına başlayacağız. 8 metre genişliğinde olacak olan yeşil bölgeye de yüzlerce ağaç ve bitki dikerek şehrimizin geçişini daha güzel hale getirmiş olacağız.