Belediye Bülteni’nin Ekim sayısı çıktı

3 Ekim 2013 Perşembe

Çorum Belediyesi tarafından ayda bir yayınlanan Çorum Belediyesi Bülteni`nin Ekim sayısı çıktı.

Belediye Basın Birimi tarafından aylık olarak hazırlanan Belediye Bülteni bu ayda Belediye faaliyetleri ile dopdolu. 12 sayfa tabloit olarak hazırlanan bültende son bir ayda Çorum Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar yer alıyor. Bültenin manşetinde ise “Değişim Sürüyor”; başlığı ile Kentsel Dönüşüm Projesi`nde gelinen son durumla ilgili Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün açıklamalarına yer verilmiş. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı-Ekonomi İşleri Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş`un Başkan Külcü`nün davetlisi olarak geldiği Çorum`daki açıklamaları yer alıyor.

Çorum Belediyesi Bülteni`nin Ekim ayı sayısında ayrıca Kale, Bahçelievler ve Akkent Mahalle Muhtarları ile yapılan söyleşiler de yer alıyor.

Belediye Bülteni`nin yayımlanmış tüm sayılarına www.corum.bel.tr adresinden de ulaşılabiliniyor.

Ekim ayı Bültenini incelemek için tıklayınız