Belediye birimler arası futbol turnuvası başlıyor

28 Nisan 2016 Perşembe

Belediyemiz, birimler arası futbol turnuvası 2 Mayıs Pazartesi günü başlıyor.

İlki geçtiğimiz yıl yapılan belediye birimleri arası futbol turnuvasının ikincisini düzenlediklerini söyleyen Belediye Başkan Vekili Zeki Gül, bu tür turnuvaların personelin kaynaşmasına vesile olduğunu söyledi. Turnuvanın spor şöleni havasında geçmesini temenni ettiğini belirten Zeki Gül, turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diledi.

2 Mayıs Pazartesi günü başlayacak olan turnuvaya 20 takım ve 229 sporcunun katılacağını belirten Zeki Gül, tüm maçların Hasan Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Halı sahasında oynanacağını vurguladı ve tüm Belediye personeli ile birlikte sporseverleri müsabakaları izlemeye davet etti.