Belediye Benzinliği’ni Uğur Barlık satın aldı

10 Nisan 2013 Çarşamba

Çorum Belediyesi`ne ait olan Belediye Benzinliği`ni satın alan Uğur Barlık, Belediye Başkanlık Makamı`nda düzenlenen törenle tapusunu teslim aldı.

Tören öncesi basın mensuplarına Belediye Benzinliği ile ilgili bilgiler aktaran Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Her iki taraf için de hayırlı bir alışveriş oldu. Belediyemize, Uğur Turizm’e ve tüm Çorum’a hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Belediye benzinliğinin ve arsasının, başarılı yatırımlarıyla Çorum’a katkı sağlayan Uğur Turizm tarafından Çorum`a yakışır ve daha faydalı projelerle Çorum’a ve Çorumlu’ya hizmet edeceğine inandığını kaydeden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “19 milyon artı KDV olmak üzere toplamda 23 milyon gibi bir rakamı bugün itibariyle tahsil etmiş bulunmaktayız. Öncelikle Çorumumuz’a yeni yatırımlar yapacak olması vesilesiyle hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Arsamızın yeni sahipleri tarafından Çorum’a en iyi işler için, Çorum’a en güzel şekilde hizmet etmek için yakışacak projelerle kullanacaklar.” diye konuştu.

Çorum Belediyesi`nin gerektiğinde arsa sattığını, gerektiğinde de satın aldığını hatırlatan Başkan Külcü, “Sancaktar Camii’nin etrafında, Kültür Sitesi’nin kendi yeri ve arka tarafında ve Devane bölgesinde yüzlerce gayrimenkul satın aldık. Bunlar için 46 milyon TL ödedik. Bugünün değeri ile 76 milyon TL`yi bulmaktadır”; dedi.