Belediye Başkanı Ahmet Yabacıoğlu’nun ilk ziyareti Vali Kılıç’a

1 Şubat 2018 Perşembe

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün istifasının ardından başkanlık koltuğuna oturan Ahmet Yabacıoğlu, ilk ziyaretini Çorum Valisi Necmeddin Kılıç’a yaptı.

Başkanlık seçim süreci ve Belediye Meclis toplantısı ile ilgili Vali Necmeddin Kılıç ile görüşen Belediye Başkanı Ahmet Yabacıoğlu, Belediye Meclisinin yeni Belediye Başkanını seçene kadar başkanlık görevini en iyi şekilde yürütmeye gayret edeceğini söyledi. Yabacıoğlu, bu süreçte Belediye hizmetlerinin bir aksama olmaksızın en güzel şekilde devam edeceğinin de altını çizdi.