Belediye, Akkent’te kanalizasyon hatlarını yeniliyor

2 Aralık 2015 Çarşamba

Çorum Belediyesi, Akkent Mahallesi`nde 1300 metre uzunluğunda kanalizasyon hattını yeniliyor. Şehrin genelinde daha sorunsuz bir altyapı için tüm ekiplerle birlikte yoğun bir tempoda çalışan Çorum Belediyesi, Akkent`te de eskiyen kanalizasyon hatlarını yeniliyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, Akkent 4. Cadde ile 6. Cadde arasında 1300 metre uzunluğunda yeni kanalizasyon hattı için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Buradaki çalışmamızda 400mm çapında yüksek tahliye kapasitesine sahip dayanıklı kanalizasyon boruları kullanıyoruz. Yenileme çalışmalarında son aşamaya gelmiş olup iki hafta içerisinde buradaki çalışmalarımızı bitirmeyi planlıyoruz. Bölgede yapılan çalışmanın Belediyemize maliyeti yaklaşık 650 bin TL. Şehrimize ve mahalle sakinlerimize hayırlı olsun.”; dedi.

Sorunlu ve eskiyen tüm altyapıyı yenilediklerini ve yeni yerleşim alanlarında da hızlı bir şekilde altyapı çalışmalarını tamamladıklarını kaydeden Zahir, “Yaptığımız altyapı çalışmaları ile şehrimiz çok uzun yıllar rahat bir nefes alacak”; diye konuştu.