27°C parçalı bulutlu

27°C parçalı bulutlu

BELEDİYE’NİN KAMPANYASINA YARDIM YAĞIYOR

2 Kasım 2011 Çarşamba

Belediyemiz Kadın Kültür ve Sanat Merkezi tarafından Van`da meydana gelen depremde zarar görenler için başlatılan yardım kampanyasına yardımlar gelmeye devam ediyor.

600`den fazla insanımızın hayatını kaybettiği depremde zarar gören vatandaşlarımız çok zor şartlarda yaşam mücadelesi veriyor. Soğuğun teslim aldığı Van`daki depremzedeler için gıda, giyinme, barınma, ısınma gibi ihtiyaç maddelerin yanı sıra temizlik maddeleri de toplanıyor. Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi`ne depremzedeler için şu ana kadar bir kamyon malzeme yardımında bulunulduğunu kaydeden Belediye Başkan Vekili yardım kampanyasına destek veren herkese teşekkür etti.

Yardım kampanyası ile Çorumluların yardımseverliğini, dayanışma ve kardeşlik bilincini ortaya koyduğunu dile getiren Başkan Vekili Zeki Gül, toplanan yardımların bayram öncesi Van`a ulaştırılacağını kaydetti.

Yardım kampanyası için 201 00 11 ve 0 542 659 70 17 numaralı telefonları tahsis ettiklerini, bu numaralardan bundan sonra da kendilerine ulaşılabileceğini aktaran Gül, kampanyaya imkanları ölçüsünde tüm Çorumluların katılımlarını beklediklerini sözlerine ekledi.