21°C parçalı az bulutlu

21°C parçalı az bulutlu

Belediye 44 bin paket kandil simidi dağıttı

21 Kasım 2018 Çarşamba

Çorum Belediyesi, Mevlid Kandili dolayısıyla şehir merkezindeki camilerde ve mescitlerde 44 bin paket kandil simidi dağıttı.Ulu Cami’de kılınan yatsı namazı öncesinde vatandaşların kandilini kutlayan Belediye Başkanı Zeki Gül, vatandaşlara kandil simidi ikramında bulundu.

Çorum Belediyesi olarak şehir merkezindeki bütün camilerde ve mescitlerdeMevlid Kandili dolayısıyla 44 bin paket kandil simidini dağıttıklarını ifade eden Belediye Başkanı Zeki Gül, Yüce Rabbimizin âlemlere rahmet olarak gönderdiği Peygamber Efendimiz AleyhissalatüVesselam’ın dünyaya teşrifinin yıldönümü olan MevlidKandili’nin, birliğimize, beraberliğimize ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum dedi.

Foto Galeri

Belediye 44 bin paket kandil simidi dağıttı Belediye 44 bin paket kandil simidi dağıttı Belediye 44 bin paket kandil simidi dağıttı