Belediye "29 adet" arsayı satışa çıkartıyor

15 Kasım 2019 Cuma

Çorum Belediyesi Ayarık ve Gülabibey Mahallesi’nde  bulunan arsaları ihaleyle satışa çıkartıyor.

Belediye Basın Biriminden yapılan açıklamada; Mülkiyeti belediyemize ait olan 29 adet arsa, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45.Maddesine istinaden açık teklif artırma usulü sıra numarasına göre satışa sunulacaktır denildi.Ayarıkta bulunan 2 katlı 22 adet konut parseli ve Gülabibey Mahallesi’nde bulunan 2 katlı 7 adet ticaret arsasının ihalesi 18 Kasım Pazartesi günü saat: 14.00’da belediye meclis salonunda encümen huzurunda yapılacağı söylendi.

Şartname ve eklerini temin etmek isteyenler, Belediye Emlak İstimlak Müdürlüğü’nden 50 TL karşılığında temin edebilirler.

Foto Galeri

Belediye "29 adet" arsayı satışa çıkartıyor Belediye "29 adet" arsayı satışa çıkartıyor Belediye "29 adet" arsayı satışa çıkartıyor Belediye "29 adet" arsayı satışa çıkartıyor