Bekiroğlu ve Köy Muhtarları Derneği'nden Başkan Külcü’ye ziyaret

11 Şubat 2016 Perşembe

AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, Köy Muhtarları Derneği Başkanı Zeki Oral ve dernek başkan yardımcısı Hüseyin Karaca, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, AK Parti hükümetleri döneminde köylere yapılan çalışmaların geçmişle kıyaslanamayacak büyüklükte olduğunu belirterek, bundan sonra da muhtarlarla yakın ilişki içerisine çalışarak köylere hizmet götürmeye devam edeceklerini söyledi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek ziyaretçilerine teşekkür etti.