33°C parçalı az bulutlu

BEKİR BOZDAĞ, BAŞKAN KÜLCÜ'YÜ ZİYARET ETTİ

24 Kasım 2012 Cumartesi

Bozdağ`dan Başkan Külcü`ye övgü

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Muharrem Ayı nedeniyle düzenlenen oruç açma programı için geldiği Çorum`da Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü ziyaret etti. Çorum`da bulunmaktan memnuniyet duyduğunu belirten Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Çorum`un medeniyetlerin önemli merkezlerinden birisi olduğunu söyledi.

Çorum`un AK Parti hükümetleri döneminde çok büyük yatırımlar alarak değişen ve gelişen şehirlerden bir tanesi haline geldiğini belirten Bekir Bozdağ, “Hem merkezi hükümet yatırımlarıyla hem de Belediye hizmetleriyle Çorum gözle görülür bir şekilde ve herkesin göreceği tarzda bir dönüşümü başarıyla yaşamaktadır. Ben bu vesileyle bu değişimde dönüşümde emeği olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü Bey de bu dönemde milletvekilliğinden edindiği tecrübe, devleti iyi tanıması, Ankara`yı iyi tanıması ve Çorum`u çok iyi bilmesiyle Çorum`a çok büyük hizmetler getirdi. Belediye Başkanımızı huzurlarınızda tebrik ediyorum.”; dedi.

Çorum`un belediyecilik hizmetleri anlamında büyük değişim ve dönüşümler gerçekleştirdiğine vurgu yapan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Çorum`da AK Parti belediyeciliğinin en güzel örneklerinin sergilendiğini ifade etti.

Külcü, Bozdağ`a Brifing Verdi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ`ın ziyaretinde belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Belediye çalışmalarının alt yapı ve sosyal belediyecilik olmak üzere iki ana başlık altında yürütüldüğünü ifade eden Başkan Külcü, bu çalışmaların birbirine paralel bir şekilde yürütüldüğünü kaydetti.

Seçim döneminde Çorum`a verdikleri sözleri de hatırlatan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Yeni Hal Projesi, Yeni Terminal Projesi, Yeni Stadyum ve Spor Kompleksi Projesi gibi konularda hamdolsun netice alacak noktaya geldik.”; dedi.

Sosyal belediyecilik ve kültürel faaliyetler anlamında Türkiye`nin özellikle büyükşehir belediyelerinin örnek çalışmalarını alarak Çorum`da uyguladıklarını ifade den Başkan Külcü, “Ankara`da sizlerin de verdiği destekle gücümüzü artırıyoruz, motivasyonumuzu artırıyoruz. Önemli çalışmalar yaptık ve dönem sonuna kadar da onları tamamlamaya ve halkımızın hizmetine açmaya çaba gösteriyoruz. Sizleri Çorum`da görmekten mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Tüm hemşehrilerim adına hem şehrimize hem de belediyemize hoşgeldiniz.”; dedi.