Bekir Aksoy İlkokulu öğrencilerinden Belediye’ye ziyaret

9 Nisan 2015 Perşembe

Bekir Aksoy İlkokulu öğrencileri Belediye birimlerini gezdi. Belediye`nin birimlerini ve buradaki işleyişi merak eden 4/C sınıfı öğrencileri Okul Müdürü Turgut Çağlayan ve sınıf öğretmenleri Ercan Dursun ile birlikte Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan’ı ziyaret etti.

Öğrencilerle yakından ilgilenen Turhan Candan, gençlere önce Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün makam odasını tanıttı. Burada gençlere açıklamalarda bulunan Candan’a öğrenciler çiçek takdim ederek, “Okulumuzun bahçesini asfaltladınız. Sizlere çok teşekkür ederiz. Ayrıca Buhara Kültür Merkezi çok güzel bir eser oldu. Orada kurslara gidiyoruz. Bizlere böyle bir merkez kazandırdığınız için de sizlere ve Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Öğrencilere hassasiyeti nedeniyle teşekkür eden Candan, Belediyenin idari birimlerini gezdirdikten sonra toplantı salonunda gençlere, Çorum’un tarihi, nüfusu, belediyenin çalışmaları ve özellikle de çöplerin ayrıştırılarak toplanması konusunda bilgi verdi. Başkan Yardımcısı Candan öğrencilere, “Çorum Türkiye’nin en temiz şehri. Şehrimizi kirletmeyelim. Kirletenleri uyaralım.”dedi.

Öğrencilere Milli Eğitim onaylı 100 temel eser kitaplarından hediye eden Candan, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.