Bayramlaşmaya yoğun ilgi

9 Ekim 2014 Perşembe

Belediyemizde düzenlenen bayramlaşma programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Çorum Belediyesi’nde bayramlaşma geleneği bu bayram da bozulmadı. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün ev sahipliğinde bayramın birinci günü saat 14.15’de gerçekleşen bayramlaşma törenine Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, Ticaret Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, TSO Meclis Başkanı Erol Karadaş ve meclis üyeleri,  ilçe ve belde belediye başkanları, birim müdürleri, personel, mahalle muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutlayan Başkan Külcü, “Birliğimiz, dirliğimiz daim olsun. Hep birlikte mutlu bayramlara” diye konuştu.

Külcü, bayramlaşmaya gelen vatandaşların ricalarını kırmayarak bol bol fotoğraf çektirdi.