Bayat Teşkilatı'ndan Başkan Külcü'ye ziyaret

26 Şubat 2015 Perşembe

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü ve Ak Parti Bayat Teşkilatı Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü makamında ziyaret etti.

Ak Parti Bayat İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu, AK Parti Bayat Kadın Kolları Başkanı Züleyha Çakır, belediye meclis üyeleri ve ilçe teşkilat yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, Bayat’a yapılan yatırımlar ve yapılması düşünülen projeler hakkında Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye bilgi verdi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Hep birlikte Çorum için güzel hizmetler yapıyoruz. Çorum’u hep birlikte 2023’e hazır hale getirmek için seferberiz. Çorum Belediyesi geçmiş dönemde olduğu gibi bu dönemde de ilçelerine imkanlar ölçüsünde yardım etmeye devam edecektir.” diye konuştu.