25°C parçalı az bulutlu

25°C parçalı az bulutlu

BAYAN AVUKATLAR KADIN KÜLTÜR MERKEZİNDE

6 Nisan 2011 Çarşamba

Belediyemiz, tarafından Velipaşa konağında oluşturulan `Kadın Kültür ve Sanat Merkezi”; 5 Nisan Avukatlar günü nedeniyle bayan avukatları bir araya getirecek.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün eşi Hatice Külcü`nün girişimleriyle düzenlenecek program bugün saat 12.30 da bir çok bayan avukatın katılımıyla `Avukatlar Günü kutlama çayı` adı altında gerçekleşecek.

Hatice Külcü, bugün `Kadın Kültür ve Sanat Merkezi`nde düzenlenecek `Avukatlar Günü kutlama çayı` programı nedeniyle yaptığı açıklamada ” İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. Zoru başaran siz değerli Hanım Avukatlarımızı Avukatlar Günü kutlama çayımıza bekliyoruz”; dedi.