Başlama vuruşunu Başkan Külcü yaptı

4 Mayıs 2016 Çarşamba

Belediyemiz tarafından ilki geçtiğimiz yıl düzenlenen “2. Birimler arası Halı Saha Futbol Turnuvası” Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün yaptığı başlama vuruşu ile başladı.

Turnuva öncesi konuşan Başkan Külcü, bu yıl 2.’si düzenlenen birimler arası halı saha futbol turnuvasının öneminden bahsetti. Belediye çalışanlarının Çorum’un daha güzel hale gelmesi için yoğun tempoda çalıştığını belirten Başkan Külcü, “Personelimizin biraz stres atması ve değişik birimlerde çalışan personelimizin daha iyi kaynaşması için bu tür organizasyonlar düzenliyoruz. İki grup halinde toplam 20 takım ve 229 sporcu mücadele edecek. Turnuvaya katılan tüm takımlara ve sporculara başarılar diliyorum” dedi.

Maçlar Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün ilk vuruşu ile başlarken, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül ve Ahmet Yabacıoğlu, Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül, Hitit Üniversitesi Beden Eğitim ve Spor Yüksek Okulu Müdürü Doç.Dr. Faruk Yamaner de izledi.

Oynanan ilk maçlarda şampiyon olmak için ter döken takımların maç sonuçları ise şöyle:

Fen İşleri Müdürlüğü-1:         8          –           Tesisler Müdürlüğü-1:                             4

Temizlik-2                  :      1          –           Etüt,Strateji, Yapı Kontrol Müdürlüğü:        5

Spor İşleri Müdürlüğü:         3          –           Su Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü-2:          3

Su Kanalizasyon İşleri -1     0          –           Özel Kalem, Kültür Müdürlüğü                  10