Başköy ve Külcü, Ramazan Çadırında iftar yaptı

22 Temmuz 2013 Pazartesi

Ramazan çadırında il protokolü eşleriyle birlikte iftar yaptı.

Vali Sabri Başköy, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İl Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan, İl Müftüsü Mehmet Âşık ve hayırsever işadamı Mustafa Yiğittaşçı`nın da katıldığı Ramazan Çadırı`ndaki iftar yemeğinde konuşan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, rahmet, mağrifet ve azaptan kurtuluş ayı olan Ramazan ayını birlikte yaşamanın mutluluğu içerisinde olduklarını söyledi.

Ramazan Çadırı`nda yemek veren hayırseverlere teşekkür eden Başkan Külcü, “Bizleri bu güzel mekanda buluşturan Rabbimize hamd ediyoruz. Her Ramazan`da olduğu gibi bu yıl da burada iftar yapan arkadaşlarımızla buluşma imkanına sahip olduk. Sağlık içerisinde, huzur içerisinde ramazanı tamamlamayı ve sonunda da inşallah bayramı ağız tadıyla hep beraber yaşamayı temenni ediyoruz. Bu temennimiz sadece Çorum için değil, sadece Türkiye için de değil. Dünya coğrafyasının dört bir yanında nerede bir Müslüman kardeşimiz varsa aynı temennilerimiz onlar için de geçerli”; dedi.

“Biz burada bir lokmayı, sofrayı değil muhabbeti paylaşıyoruz”; diyen Başkan Külcü, “Yaklaşan Ramazan bayramını da bayram tadında yaşamayı Allah nasip etsin”; dedi.

Vali Sabri Başköy de yaptığı konuşmada “Bu akşam sofraların en güzeliyle sizlerle birlikte olmaktayız. İftarların en güzeli sizlerle yapılan iftarlardır. Bizler ailelerimizle buraya geldik. Bizler sizlere hizmet etmekten büyük onur duyuyoruz”; dedi.

Vali Sabri Başköy ve Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, iftar sonrası Ramazan Çadırında iftar açan vatandaşlarla bol bol sohbet etti.