Başkan Külcü'ye Vergi Haftası ziyareti

25 Şubat 2014 Salı

Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında İl Defterdarı İhsan Özbay, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü makamında ziyaret etti.

25.si kutlanan Vergi Haftası nedeniyle Başkan Külcü`yü ziyaret eden Defterdar İhsan Özbay, bu yıl Vergi Haftası kutlamalarına yeni bir vizyon kazandırdıklarını söyledi. Amaçlarının toplanan vergilerle birlikte ülkede huzur ve sükûneti sağlamak olduğunu söyleyen İhsan Özbay, yapılacak Defterdarlık binası için verdiği destekler nedeniyle Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye teşekkür etti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de yaptığı konuşmada Vergi Haftası etkinlikleri ile toplumda vergi bilincinin arttırılması ve ekonomiye destek olunmasına vesile olunduğunu belirterek “Yapılan çalışmalar ülkemizin geleceği açısından fevkalade önemli çalışmalar. Türkiye 10 yıl önce topladığı vergi ile borcunun faizini ödeyemeyen bir ülke konumunda idi. Bunun sonuçlarına, acılarına hep beraber katlandık. Ortada bir istihdam, üretim ve kazanç varsa bunun sonucunda bir vergi vardır. Avrupa’da işsizlik yüzde 20’lee dayanmışken Türkiye`de yüzde 9’larda. Çorum’da ise bu oran yüzde 5.5’lerde. Bu hepimizin ortak başarısı. Bu başarının devamı için hepimiz elbirliğiyle çalışmalıyız. Vergilendirilmiş kazanç kutsaldır.” dedi.