Başkan Külcü'nün engelli duyarlılığı

27 Mayıs 2013 Pazartesi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün engellilik konusundaki hassasiyetini bilmeyen yoktur. Engelli Erhan Ölçer için özel akülü araç getirten Belediye Başkanı Külcü, eşi Hatice Külcü, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül İle birlikte Ölçer ailesinin evine misafir oldu.

Erhan Ölçer`in sağlık sorunları nedeniyle ihtiyaç duyduğu, koltuğu ve ayaklıkları hareket eden akülü aracı hediye eden Belediye Başkanı Külcü, misafiri olduğu Erhan Ölçer`le uzun uzun sohbet etti.

Engellilik konusunda tüm ihtiyaçlara cevap vermek için yoğun bir gayret içerisinde olduklarını aktaran Külcü, “Engelli kardeşlerimizin problemlerinin çözümü en büyük hedefimizdir. Hiçbir hizmetle kıyaslayamayacağımız bu işlerin, engelli kardeşlerimizin hayatını kolaylaştırmaktaki öneminin çok iyi farkındayız. Kısa ve uzun vadeli pek çok proje ile bu önemli sorumluluğu yerine getirmeye çalışıyoruz.”; dedi.

Ölçer ailesinin evindeki mutluluğu en açık sözlerle ifade eden Erhan Ölçer, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, eşi Hatice Külcü ve Belediye Başkan yardımcısı Zeki Gül`e, “Bana verdiğiniz hediye ve ayırdığınız bu vakit, benim için dünyalar kadar değerlidir. Sayın Başkanımız`ın ve ekibinin engellilik konusundaki duyarlılığı ve samimiyeti bizim gönlümüzü fazlasıyla fethetti. Gecemiz gündüzümüz Başkanımızın başarısı ve sağlığı için dua etmekle geçecek.”; dedi.