BAŞKAN KÜLCÜ'DEN ÜÇ ÇOCUK TAVSİYESİ

27 Ağustos 2012 Pazartesi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, genç çiftlerin mutluluğuna ortak oluyor. Yaz ayının gelmesiyle birlikte davet edildiği düğün ve nikah merasimlerine yoğun programı arasında fırsat buldukça katılan Başkan Külcü, yeni evlenen çiftlere Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın üç çocuk tavsiyesini hatırlatmayı da ihmal etmiyor.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü dün Afra Düğün Salonu`nda Eren ve Karaoğlan Ailelerini bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Yunus Emre ve Betül Karaoğlan çiftinin nikahını bizzat kendisi kıyan Başkan Külcü, evlilik cüzdanını da geline verdi.

Nikah sonrası davetlilere yönelik kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Bugün burada gençlerimizin yuva kurmalarına hep birlikte şahitlik ediyoruz. Allah, genç kardeşlerimize bu vatana ve millete sağlıklı, hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip eder. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan`ın da her fırsatta hatırlattığı üç çocuk tavsiyesini ben de gençlerimize hatırlatmak istiyorum. Sağlıklı ve hayırlı en az üç çocuk sahibi olmalarını diliyorum”; dedi.