Başkan Külcü'den, İsbir'e kutlama ziyareti

29 Mayıs 2014 Perşembe

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir’i makamında ziyaret etti.

Ziyarete, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Melek Pehlivan, Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, Boğazkale Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu, Düvenci Belde Belediye Başkanı Necmettin Yalçın, AK Parti il, ilçe ve kadın kolları yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Ortaköy Belediye Başkanlığına seçilen Taner İsbir`e görevinde başarılar dileyen Külcü, “Ortaköy AK Parti Belediyeciliği ile tarih ve doğal güzelliklerini daha güzel bir şekilde tanıtacaktır” dedi. Başkan Külcü,”5 yıllık dönemde tüm ilçelere ağabeylik yaptık. Bu dönemde de ağabeyliğimiz devam edecek. Şu ana kadar ilçe beldelerimize 8 trilyonluk destek sağladık. Ortaköy ilçemize de imkanlarımız doğrultusunda destek sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü’nün çalışmalarımızda yanımızda olması bizlere her zaman güç veriyor. Kendilerine destek ve yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.