Başkan Külcü, Yeniyol Mahallesi’ndeki çalışmaları inceledi

4 Kasım 2013 Pazartesi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Yeniyol Mahallesi’nde bulunan belediye çalışmalarını yerinde inceledi.

İnceleme gezisine Belediye Başkan Yardımcıları Alper Zahir, Turhan Candan ve Yeniyol Mahallesi Muhtarı Seydi Demiray katıldı.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, şehrimizde diğer mahallelerde olduğu gibi Yeniyol Mahallesi’nde de asfaltı bozulan 1200 metre yola 1300 ton asfalt serimi yapıyoruz dedi.

Başkan Külcü, “Belediye olarak vatandaşlarımızın hak ettiği kalitede hizmeti vermek için çabalıyoruz. Gerek yol çalışmalarımız gerekse şehrimizi değiştirmek ve geliştirmek için yaptığımız projelerimiz Çorum’un hak ettiği ve beklediği çalışmalardır. Bunları yapabilmek için gece gündüz çalışıyoruz. Asfalt çalışmalarımız şehrimizin ihtiyacı olan cadde ve sokaklarda asfalt yapımına yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Çalışmalarımız bittiğinde hem halkımız rahat nefes alacak hem de Çorum daha güzel yollara sahip olacak” diye konuştu.

Yeniyol Mahallesi Muhtarı Seydi Demiray, mahallelerine yapılan hizmetler ve devam eden çalışmalarından duyduğu memnuniyetini belirterek, “20 yıl önce atılan asfaltın üzerine yama yapılıyordu. Mahallemizin kaderini 2009 yerel seçimlerden sonra sokakların tamamına asfalt serimi yapılarak, kaldırımların yapımına ve temizlik çalışmaları başlandı. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü mahallemiz için yaptığımız tüm taleplerimize olumlu ve hoş görülü yaklaşarak verdiği sözlerinin tamamını yaparak gönlümüzde ayrı bir yer edinmiştir. Yeniyol Mahallesi Muhtarı olarak, mahallede yaşayan vatandaşlar ve faaliyet gösteren esnaf adına Başkanımız Muzaffer Külcü’ye ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyoruz” diye söyledi.