Başkan Külcü’ye tebrik ziyaretleri devam ediyor

9 Nisan 2014 Çarşamba

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Garnizon ve İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Ahmet Çelik, İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Yozgat Tapu ve Kadastro 22. Bölge Müdürü Ömer Şahingöz, Çorum Tapu Müdürü Nurettin Buyruk, ÇOSİAD Yönetimi, Çorum Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi, TÜMSİAD Çorum Şubesi, Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası yönetimi, Tarım ve Kırsal Kalkınma Destekleme Kurulu İl Koordinatörü İsmail Dağdelen, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü ziyaret etti.

Ziyaret edenlerle yakından ilgilenen Başkan Külcü, Çorum halkının kendilerine gösterdiği teveccühe daha fazla çalışarak karşılık vereceklerini ifade etti.