Başkan Külcü’ye mahalle iftarında sevgi seli

23 Temmuz 2013 Salı

Belediyemizin mahalle iftarlarını sürdürüyor. İlki 17 Temmuz’da Akkent’te yapılan mahalle iftarlarının ikincisi Ulukavak  Mahallesi’nde İkbalkent bölgesinde yapıldı. Yaklaşık 2.500 mahalle sakininin iştirak ettiği iftar yemeğine Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Eker, Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Gül, Turhan Candan, Belediye Meclis Üyeleri İsmail Akgöz, Mustafa Kömürcü, Abdülaziz Layık, Ünal Köse ile AK Parti Merkez İlçe yöneticileri de katıldı.

İftar sonrası bir konuşma yapan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Bizleri böylesine bir iftar sonrasında bir araya getiren Allah’a şükürler olsun” dedi. On iki ayın içerisinde ayların sultanı olarak müjdelenmiş bir Ramazan ayını daha birlikte idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Külcü “Ne güzel bir ayı yaşıyoruz. Sabahtan akşama kadar özellikle hanım kardeşlerimiz evlerde ya da değişik yerlerde mukabele okuyorlar. Binlerce hatmi şerif indirilecek. Akşamları sofralar kuruluyor. Sofralar paylaşılıyor. Esasında o sofralarda o yemekler değil, o yemeklerle birlikte birbirlerine açılan gönüllerde muhabbet paylaşılıyor. Yani muhabbet paylaşılıyor.” dedi.

Mahalle iftarına katılan tüm herkese davet icabet ettikleri için teşekkür eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, mahalle iftarlarının diğer mahallelerde de devam edeceğinin altını çizdi.

Köse: Bizleri buluşturan Başkan Külcü’ye teşekkür ediyorum

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse de iftar sonrası yaptığı selamlama konuşmasında kendilerini mahalle sakinleriyle iftar yapma fırsatı oluşturan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye teşekkür etti.

Türkiye’nin en fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu günleri yaşadıklarının altını çizen Mustafa Köse, “Bu zor günleri birlikte atlattık. Bu milletin birliğini ve beraberliğini zedelemeye kalkanlar sizlerin bu birliği sayesinde gereken dersleri almışlardır. Bundan sonra da almaya devam edeceklerdir. Ramazan ayının tüm hemşehrilerimize, özellikle zulüm altındaki Müslüman kardeşlerimizin kurtuluşuna vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Ulukavak Mahallesi Muhtarı Mahmut Ahıskalı da yaptığı konuşmada “Bizlere böylesi güzellikler yaşatan Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ulukavaklı kadınlar Başkan Külcü’den kamelya ve fitnes aleti istedi

Çorum Belediyesi tarafından Ulukavak Mahallesi İkbalkent Bölgesi’nde verilen iftar yemeği öncesi mahalleli kadınlar Başkan Külcü’den kamelya ve fitnes aleti istedi. Hanımların isteklerini not eden Başkan Külcü, ilgili personele gerekli talimatları vereceğini ve en kısa sürede buralarla ilgili çalışma yapacaklarını belirtti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye yaptıkları çalışmalar nedeniyle teşekkür eden Ulukavaklı hanımlar “Başkanımızdan Allah razı olsun. Tüm mahalleyi mübarek Ramazan ayında bir araya getirdi. Bizleri iftarda buluşturdu. İnşallah kamelyalarımız ve fitness aletlerimiz de gelirse çok mutlu olacağız.” diye konuştular.

Başkan Külcü’den çocuklara çikolatalı gofret

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İkbal Kent bölgesinde Çorum Belediyesi tarafından verilen iftar yemeği sonrası mahalleli çocukların sevgi gösterisiyle karşılaştı. Çocukların fotoğraf çektirmek için sıraya girdiği Başkan Külcü, çocukların bu sevgisine karşılık onlara çikolatalı gofret hediye etti.