Başkan Külcü’ye Kadeş Sempozyumu teşekkürü

28 Kasım 2017 Salı

Hitit Üniversitesi öğretim üyeleri, 28-29 Eylül tarihlerinde Çorum’da gerçekleştirilen Uluslararası Kadeş Barış, Eşitlik ve Kardeşlik Sempozyumu’na katkılarından dolayı Başkan Külcü’ye teşekkür ziyaretinde bulundu.

Yrd. Doç. Dr. Özlem Sir Gavaz, Yrd. Doç. Dr. Mustafa Tolga Çırak, Yrd. Doç. Dr. Emine Sökmen ve Prof. Dr. Muammer Cengil’in hazır bulunduğu ziyarette konuşan öğretim üyeleri Çorum’da dünya milletlerinin eşitliğine ve kardeşliğine değinen çok verimli, çok başarılı bir uluslararası sempozyum gerçekleştirdiklerini belirtti. Tertip heyeti adına Özlem Sir Gavaz, Başkan Külcü’ye sempozyuma yaptığı katkıları nedeniyle teşekkür plaketi takdim etti.

Belediye olarak Çorum’u bilimsel, kültürel ve sanatsal anlamda bir adım öteye götürecek her türlü etkinliği desteklediklerini ifade eden Başkan Külcü de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek misafirlerine teşekkür etti.