Başkan Külcü’ye doğum günü sürprizi

21 Ekim 2013 Pazartesi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye gazeteciler sürpriz bir doğum günü gerçekleştirdi. Çorum Belediyesi tarafından Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma programı düzenlendi.
Belediye Başkanlık Makamı’nda düzenlenen bayramlaşma merasimi sonrası yerel basın çalışanları tarafından hazırlanan yaş günü pastasını AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse ile birlikte kesen Başkan Külcü, sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Külcü, “Bu benim için sürpriz oldu. İnşallah böyle mutlu günlerde tekrar bir arada oluruz. Şunu da belirtmek isterim ki hayatım boyumca ilk kez bugün doğum günü pastası kesiyorum. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Külcü, 42. yaş günü için basın mensupları tarafından hazırlattırılan pastayı misafirlerine ikram etti.