32°C parçalı az bulutlu

32°C parçalı az bulutlu

Başkan Külcü'ye anlamlı hediye

26 Mayıs 2015 Salı

Hattat ve tuğra sanatçısı İsmet Keten, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye hem kendi isminin hem de babasının isminin yer aldığı tuğrayı hediye etti.

“Ol Muzaffer Daima”; yazılı tuğrayı Başkan Külcü`ye hediye eden İsmet Keten`e Başkan Yardımcısı Zeki Gül ve Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Halit Güneş de eşlik etti.

Ziyarette konuşan İsmet Ketem, “Çorum Belediyesi kültürel faaliyetlere, sanata ve sanatçıya büyük destek veriyor. Bu nedenle Sayın Başkanımızı ziyaret edip, kendileri için özel olarak yaptığım eserimi hediye edip, teşekkür etmek istedim.” dedi.

Kendi adına çekilen tuğra için İsmet Keten’e teşekkür eden Başkan Külcü, “İncelik ve nezaket ustalık isteyen bir sanat hat ve tuğra çekimi. Kendisini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”; dedi.

Külcü, önümüzdeki günlerde Çorumpark`ta inşa edilen sanat galerisinde hat ve tuğralarla ilgili bir sergi açacaklarını da sözlerine ekledi.