20°C parçalı az bulutlu

20°C parçalı az bulutlu

BAŞKAN KÜLCÜ YAŞLILARI AĞIRLADI

26 Mart 2012 Pazartesi

Yaşlılar Haftası`na Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi, yaşlıları ağırladı. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve eşi Hatice Külcü`nün ev sahipliğinde gerçekleşen programda Çorum Huzurevi`nde kalan yaşlılar Kadın Kültür ve Sanat Merkezi`nde misafir edildi.

Yaşlılarla bir süre sohbet ederek onların halini soran Külcü, daha sonra huzurevi sakinleri için hazırlanan hediyeleri takdim etti.

Yaşlılara çeşitli ikramlarda bulunulması ve Türk Halk Müziği eserlerinden oluşan mini konserin ardından program sona erdi.