Başkan Külcü ve AK Partili yöneticiler Başbakan’ı tebrik etti

7 Haziran 2016 Salı

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Çorum teşkilat mensupları ile birlikte Başbakan Binali Yıldırım`ı ziyaret etti.

Heyet, geçtiğimiz günlerde yapılan olağan üstü genel kurulda AK Parti Genel Başkanı seçilen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Başbakan olarak görevlendirilen Binali Yıldırım`ı tebrik etti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile birlikte Başbakan Binali Yıldırım`ı ziyaret edenler arasında AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya ve Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım da yer aldı.

AK Partili yetkililerin Çorum`un sorunları ile ilgili bilgi alışverişinde bulunduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım Çorum`a selam gönderdi.