Başkan Külcü, Vakıfbank bizim milli gururumuzdur

28 Mayıs 2014 Çarşamba

Vakıfbank Genel Müdürü Halil Aydoğan, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret etti.

Vakıfbank Genel Müdür Yardımcıları Muhammet Lütfi Çelebi, Yıldırım Eroğlu, Vakıfbank Bölge Müdürü Bilal Korkmaz, Vakıfbank Bölge İstihbarat Müdür Arif Bıçakcı, Vakıfbank Çorum Şube Müdürü Orhan Kamil  Polattaş’ın da katıldığı ziyarette konuşan Vakıfbank Genel Müdürü Halil Aydoğan, Çorum’un kendileri açısından önemli bir il olduğunu söyledi. Çorum’da sanayi, ticaret ve ekonomik ilişkilerin son derece gelişmiş olduğunu ifade eden Aydoğan, “Vakıfbank olarak bölge müdürlüklerimizi gezip çalışmalarla ilgili bilgi alıyoruz. Bu zamana kadar 22 tane bölgemizi gezdik. Çorum’da bölge müdürlüğümüz olmamasına rağmen burayı da ziyaret ettik. Çorum’u önemsiyoruz. Burada ticaret var, sanayi var. 22. Dönem Milletvekilliği görevini beraber yaptığımız Belediye Başkanımız var. Çorum’un ekonomisine Vakıfbank olarak katkı sağlamak için bugün buradayız. Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü’ye bankamıza sağladığı desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de ziyaretin kendisini memnun ettiğini belirterek Vakıfbank heyetini Çorum’da ağırlamaktan mutlu olduklarını söyledi. Çorum Belediyesi’nin de Vakıfbank’la çalıştığını ve kendilerinin de banka hizmetlerinden genel olarak memnun olduklarını ifade eden Külcü, “Türkiye’de son 10 yılda kamu bankaları çok güzel performanslar ortaya koydular. Vakıfbank aynı zamanda bizim milli gururumuzdur.  Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.

Vakıfbank Genel Müdürü Halil Aydoğan ziyareti anısına Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye hediye takdim ederken, Başkan Külcü de Genel Müdür Aydoğan’a cam vazo hediye etti.