Başkan Külcü, ‘Türkiye’nin özlediği siyasi fotoğraf bu’

30 Nisan 2013 Salı

Halkın Yükselişi Partisi (HYP) İl Teşkilatı, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü makamında ziyaret etti.

Ziyarete HYP İl Başkanı Ali Karabacak, HYP Merkez İlçe Başkanı Haydar Çifçi ve parti yöneticileri katıldı.

Çorum`a yapılacak her hizmette her yatırımda Çorum Belediyesi`nin yanında olduklarını ifade eden HYP İl Başkanı Ali Karabacak, “Çorum`un büyüyüp gelişmesi için yapılacak her yatırımda Belediyemizin yanındayız. Bizim tek vatanımız burası. Çorum`dan başka gidecek yerimiz yok. Yaşadığımız yerin güzel olması için bizlere düşen ne varsa yapmaya hazırız` dedi.

“Belediyeler hizmet kurumları bunun içinde sadece vatandaşlara hizmet etmeleri gerekir. Belediye`nin yaptığı yatırımlara her zaman destek olacağız. Yanlış gördüğümüz bir yer olursa da başkanımızla görüşüp fikirlerimizi kendisine ileteceğiz` diyen Ali Karabacak, Başkan Muzaffer Külcü`ye Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül`ün sembolü haline gelen sarı gül hediye etti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de yaptığı konuşmada Türkiye`nin özlediği siyasi fotoğrafın böyle olması gerektiğini belirtti. İktidarda olan bir partinin ne yaparsa yapsın yanlış yapılıyor algısından kurtulması gerektiğini belirten Külcü, “Ne yazık ki Türkiye`de öteki parti yaptıysa kötü yapmıştır mantığı var. Sorunlu muhalefet var. Ama sizlerin anlayışı beni çok memnun etti. Umarım anlayışınız Türkiye`nin özlediği siyasi anlayış olarak devam eder. Belediye`yi siyasi bir kurum olarak görmemeniz çok güzel. Evet, bizler de bir siyasi parti mensubuyuz. Bir siyasi partiden seçilerek bu makama geldik ama bu koltuğa oturduğumuz zaman o siyaset gömleğimizi çıkarıp hizmet gömleğimizi giydik. Çünkü Hizmetin siyaseti olmaz”; diye konuştu.