Başkan Külcü, Tıp Bayramını kutladı

14 Mart 2015 Cumartesi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı.

Tıp Bayramı`nın Türkiye`deki sağlık problemlerinin, sağlık alanındaki mesleki isteklerin ve beklentilerin konuşulmasına vesile olduğunu ifade eden Külcü, sağlık alanında verilen hizmetlerin ülkenin gelişmişliğine ve kalkınmışlığı bakımından bir gösterge olduğunu söyledi.

Külcü, “Sağlık hizmetlerinin en üst seviyeye verilmesi ve toplum sağlığının bütünüyle güvence altına alınması sosyal devlet anlayışının bir gereğidir. Son yıllarda gerek ülkemizde, gerekse ilimizde, sağlık alanında çok önemli gelişmeler oldu ve oluyor. İnsanlarımızın hak ettiği bütün sağlık hizmetleri yine insanlarımıza yakışan şekilde verilmektedir. İnşallah bu gelişmeler artarak devam edecektir.”; dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Sağlıklı bireyler ve sağlıklı bir toplum için samimiyetle çalışan, milletimizin daha müreffeh bir hayat sürmesi için samimiyetiyle çalışan bütün sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı`nı yürekten kutluyor, göstermiş oldukları üstün gayretten ötürü hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum.”; diyerek sözlerini tamamladı.