20°C parçalı az bulutlu

20°C parçalı az bulutlu

BAŞKAN KÜLCÜ TAŞ OCAĞI İŞÇİLERİYLE YEMEK YEDİ

3 Nisan 2012 Salı

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Belediye Taş Ocağı`nda çalışan işçilerle öğle yemeği yedi. Ziyarete, Fen İşleri Müdür Vekili Mikdat Yıldırım ve işçiler katıldı.

Asfalt üretiminde asfaltın kalitesinin ve dayanıklılığının kullanılan malzemeyle doğru orantılı olduğunu söyledi. Çorum Belediyesi`ne ait Taş Ocağı tesislerinde asfalt üretiminde kullanılan mıcır malzemenin tamamının üretildiğini ancak önceden “0”; (sıfır) diye tabir edilen malzemenin ise yeterli miktarda çıkarılamadığı için piyasadan satın alınmak zorunda kalındığını ifade eden Külcü, “Toz malzemenin üretilebilmesi için ihale yolu ile Tersiyer Kırıcı ( Toz Makinesi ) satın aldık. 144 Bin ¨ bedelle aldığımız tersiyer kırıcının montajı tamamlandı ve üretime başladı. Taş Ocağı`nda bu kırıcıyla saatte yaklaşık 150 ton toz malzeme üretilecek.”; dedi.