Başkan Külcü: ''Spor, birlikteliktir''

21 Mart 2016 Pazartesi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen Resmi Kurumlar Arası Spor Şöleni’ne katıldı.

Çorum Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nün organize ettiği Resmi Kurumlar Arası Spor Şöleni kapsamında düzenlenen masa tenisi turnuvasında yarışan sporcuları ziyaret eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, oldukça çekişmeli geçen masa tenisi maçlarını izledi. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Haşim Eğer ile birlikte masa tenisi maçı yaptı.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü programda yaptığı konuşmada, “Resmi Kurumlar arası Spor Şölenimiz güzel birlikteliklerle devam ediyor. Sporda da Çorum’u daha ileriye götürmek için çalışmalar yapıyoruz. Yeni dönem projelerimiz arasında yer alan her mahalleye spor salonu projemiz başladı. İlk olarak Yeniyol Mahallesi’nde bulunan Mevlana Spor Salonumuzun inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Mahalle Kültür Merkezlerimiz ve Buhara Kültür Merkezi’mizde hemşehrilerimiz buz pateni, bowling, yüzme ve fitness salonlarımızdan yararlanıyor. Aynı zamanda projesi tamamlanmak üzere olan masa tenisi salonumuzun da yakında çalışmalarına başlayacağız” dedi.

Başkan Külcü, “Görüyorum ki çeşitli branşlarda yaptığımız şölene katılan sporcular yeni arkadaşlıklar ve yeni dostluklar ediniyorlar. Düzenlediğimiz Kurumlar Arası Spor Şöleni’ne kurumlarımızdan yoğun katılım oldu. Bu organizasyonlar hemşehrilerimizin spor yapma bilincinin oluşmasında etkili olacaktır” dedi.

Başkan Külcü daha sonra spor şölenine katılan masa tenisi sporcuları ve hakemlerle hatıra fotoğrafı çekindi.