Başkan Külcü, Sivil Toplum Kuruluşlarımız bizim için özeldir

4 Eylül 2013 Çarşamba

Türkiye Emekliler Deneği Çorum Şube Başkanı Hıdır Kınıklı, Başkan Yardımcısı Rafet Kaymazlı, İsmet Özüdoğru ve bazı dernek üyeleri, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Türkiye Emekliler Derneği Çorum Şube Başkanı Hıdır Kınıklı “Bizler başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Siz, her zaman yanımızda oldunuz. Bize her yerde kapınızı, gönlünü açtınız. Çorum Belediyesinin yardımlarıyla gerçekleştirdiğimiz Çanakkale Gezisi için belediyemize minnet duyuyoruz. Önümüzdeki yıllarda da yapılan hizmetleri birlikte yürütmeyi diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sivil toplum örgütlerine ve derneklere her konuda yardıma hazır olduklarını, “Gerek Türkiye Emekliler Derneği gerekse diğer sivil toplum örgütleriyle çeşitli faaliyetlerde bulunduklarını belirtti.

Başkan Külcü; “Sizler hayat tecrübeleriniz ve yaptığınız faaliyetlerden ötürü bizim için özelsiniz. Sizlerle birlikte hareket etmekten dolayı memnuniyet duyuyoruz. Yeter ki sizler ve üyeleriniz memnun kalsın, bizler her konuda yardım etmeye hazırız” diye söyledi.

Dernek Başkanı Kınıklı, derneğe yardımlarından dolayı Başkan Külcü’ye Osmanlı Arması ve desteklerinden dolayı teşekkür belgesi takdim etti.