Başkan Külcü, sebze hali esnafı ile hasbihal etti

12 Ocak 2015 Pazartesi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Yeni Sebze ve Meyve Hali içerisindeki mescidin açılışını Cuma namazı öncesi yaptı. Başkan Yardımcıları Ahmet Yabacıoğlu, Alper Zahir ve Turhan Candan’ın da katıldığı Cuma namazını müftü yardımcısı Abdullah Pamuklu kıldırdı.

Cuma namazı sonrası hal esnafı ile de hasbihal eden Başkan Külcü, esnaftan yeni halle ilgili bilgiler aldı. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye yeni yapılan hal için teşekkür eden esnaf, “Bizleri böyle güzel bir işyerine kavuşturdunuz. Çorum’a yakışan bir hal kazandırdınız. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Allah, yolunuzu açık etsin.” dedi.

Başkan Külcü de yaptıkları çalışmalarla Çorum’a ve Çorumluya yakışan eserler ortaya koyduklarını belirterek hal esnafına bol kazançlar diledi.