Başkan Külcü, Sancaktar esnafıyla iftarda buluştu

5 Ağustos 2013 Pazartesi

Sancaktar Sokak esnafı her yıl olduğu gibi bu yıl da geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.

Yoğun katılımın olduğu iftar yemeğine Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Belediye Başkan Yardımcıları Alper Zahir, Turhan Candan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse ve çok sayıda esnaf katıldı.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü iftar yemeği sonrası yaptığı konuşmada Ramazan ayının, birleştirici ve bütünleştirici özelliğinin yanı sıra aynı zamanda kardeşlik duygularının da en üst düzeyde yaşandığı zamanlardan olduğunu söyledi. Başkan Külcü, “Ramazan ayları insanların bir araya geldiği bir aydır. Onun için bugün burada hep birlikteyiz. İftar yemeğinin düzenlenmesinde emeği geçen bütün esnaf arkadaşlara teşekkür ediyor. Ramazan Bayramlarını kutluyorum.” dedi.

İftar yemeği organize eden esnaflardan Hüseyin İmamoğlu da geçmiş yıllarda başlattıkları iftar yemeğini geleneksel hale getirdiklerini belirterek, bu tür etkinliklerin hem insanlar hem de esnaflar arasındaki birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiğini söyleyerek, yemeğe katılan herkese teşekkür etti.