33°C parçalı az bulutlu

33°C parçalı az bulutlu

BAŞKAN KÜLCÜ, PİKNİKTE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

6 Kasım 2012 Salı

Başkan Külcü, Türkiye Dil Edebiyat Derneği`nin (TDED) öğrencileri tarafından düzenlenen pikniğe katıldı.

Dil Edebiyat Derneği Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan`ın ev sahipliğinde gerçekleşen pikniğe Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile birlikte Başkan Yardımcısı Alper Zahir, Özel Kalem Müdürü Murat Erdem, TDED Çorum Şube yönetim kurulu üyesi Yasir Ahıskalı ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Başkan Külcü, piknikte öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada TDED Çorum Şubesi`nin çalışmalarını yakından takip ettiğini, derneğin üniversite ve lise öğrencileri arasında önemli çalışmalar yaptığını, edebiyat ve kültür alanında çok sayıda etkinlik düzenlediğini belirtti.

TDED Çorum Şubesi`nin okuma çalışmalarına katılan 100`e yakın öğrencinin organize ettiği pikniğe katılan Başkan Külcü, haftada bir kitap okuyarak dernek merkezinde müzakere eden öğrencilerin kişisel gelişimleriyle ön plana çıktığını vurguladı. Başkan Külcü, Türkiye Dil Edebiyat Derneği Çorum Şubesi`nde kurs, konferans, panel ve gezi çalışmalarının Çorum kültürel hayatına ciddi katkılar sağladığını sözlerine ekledi.