30°C parçalı bulutlu

30°C parçalı bulutlu

BAŞKAN KÜLCÜ, PERSONELLE BAYRAMLAŞTI

5 Eylül 2011 Pazartesi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, bayramın ikinci günü bayramda çalışan personelini yalnız bırakmadı. Temizlik İşleri Müdürlüğü, Su Teknisyenliği ve İtfaiye Müdürlüğü`ne giderek bu birimlerde görev yapan nöbetçi personelle tek tek bayramlaştı.

Başkan Külcü, beraberinde Başkan Yardımcısı Alper Zahir ile birlikte bayramın ikinci günü sabah erken saatlerde ilk olarak Temizlik İşleri Müdürlüğü personeliyle bayramlaştı. Başkan Külcü, bayramlaşma esnasında yaptığı konuşmada personelinin bayramını kutlayarak “Çorum`un temizliği konusunda haklı bir üne sahip olmasında en büyük emeğin sahibi olan siz sevgili işçi kardeşlerime teşekkür ediyorum.

Temizlik İşleri Müdürlüğümüze yeni kazandırdığımız araçlarla Çorumlu hemşehrilerimize daha iyi hizmetler sunacağınıza inanıyorum. Çorum, her geçen gün daha gelişen bir şehir durumunda. Her geçen gün daha fazla hizmet etmeyi gerektiriyor. Sizlerin üstün gayretleri, çalışmaları sonucu elde edilen bu üstün hizmetleri biz de gururla her ortamda dile getiriyoruz.”; dedi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü`nden, Su Teknisyenliğine daha sonra da İtfaiye Müdürlüğü`ne geçen Başkan Külcü, burada da görevli nöbetçi personelle bayramlaşarak onlarla birlikte bir süre sohbet etti. Bayramda mesai başında olan personeline gösterdikleri özveri ve gayretli çalışmaları nedeniyle de teşekkür eden Külcü, “Bayramlarını en içten dileklerimle kutluyor, tüm sevdiklerinizle hayırlı bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum” dedi.