Başkan Külcü, Olçok ailesinin mevlidine katıldı

12 Ağustos 2013 Pazartesi

AK Parti`nin seçim organizasyonlarını yapan Arter Reklam Şirketi`nin sahibi Çorumlu iş adamı Erol Olçok, merhum babası Dursun Olçok ve kardeşi merhum Erdoğan Olçok için merkeze bağlı Mecidiyekavak köyünde mevlit programı gerçekleştirdi.

Mevlid programına, AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Belediye Meclis Üyesi İsmail Akgöz, Kanal 7 Televizyonu`nda `Önden Gidenler` isimli programı yöneten ilahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu ile çok sayıda davetli katıldı.