31°C az bulutlu

31°C az bulutlu

BAŞKAN KÜLCÜ, ÖĞRENCİLERİ KABUL ETTİ

18 Eylül 2012 Salı

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Mustafa Kemal Orta Okulu heyetini makamında kabul etti. 2012-2013 eğitim ve öğretim yılı açılışı nedeniyle Başkan Külcü`ye nezaket ziyaretinde bulunan Okul Müdür Yardımcısı Hayrullah Tekin ve Teknoloji, Tasarım Öğretmeni Fatma Yalın ve öğrenciler Başkan Külcü`ye çiçek takdim etti.

Yeni eğitim ve öğretim yılının tüm öğrenciler için hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Külcü, 4+4+4 eğitim sistemine geçilmesiyle de eğitim sisteminde köklü bir değişikliğe gidildiğini ve eğitimden 28 Şubat`ın izlerinin tamamen silindiğini vurguladı. Çorum Belediyesi`nin ilk ve ortaöğretim okullarına imkanlar ölçüsünde her zaman yardımda bulunduğuna vurgu yapan Başkan Külcü, bundan sonra da okullara yardımlarının süreceğini belirtti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, günün anısına misafirlerine çeşitli hediyeler takdim etti.