Başkan Külcü, öğrencilere destek kermesini gezdi

30 Mayıs 2013 Perşembe

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Alaybey Öğrenci Yurdu tarafından açılan kermesi gezdi.

Başkan Külcü, kermesin öğrencilerin eğitimlerine destek amacıyla düzenlenmiş olmasının kermesin önemini bir kat daha artırdığını vurguladı. “Yardımlaşma ve dayanışma amacı güden ve hedefi de öğrenim çağındaki çocuklarımıza eğitim öğretim hedefi olan bu yurtlarımızın saygıdeğer yöneticilerine ve emek veren tüm herkese şükranlarımızı sunuyoruz”; diyen Başkan Külcü, herkesi bu tür kermeslere destek olmaya davet etti.

Kurs ve Okul Talebeleri Yardım Derneği yetkilisi Mehmet Aksu da Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye ziyaret nedeniyle teşekkür etti. Aksu, kermeste hayırseverler tarafından hazırlanan ürün ve bağışlanan eşyaların satılarak elde edilen gelirin yurttaki öğrencilerin ihtiyaçları için kullanılacağının altını çizdi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, 31 Mayıs`a kadar açık kalacak olan kermesteki tüm tezgahları gezerek hayırsever vatandaşlarla sohbet etti.